Uw project op televisie?

Update 18-05-2015:                                                                                                              For English, click the button

Afgelopen maand zijn de eerste opnames begonnen voor het nieuwe programma ‘Way Of Living’.
De RTL crew reisde al af naar de Franse Alpen en Zuid Afrika. De komende weken staan o.a. Spanje, Nederland, Turkije en Oostenrijk op de agenda.

Glen en Robert van Pied-A-Terre waren blij verrast over de werkwijze. Glen: “We hebben het een beetje over ons heen laten komen omdat we geen ervaring hadden met tv. Zij weten hoe ze tv moeten maken dus dat hebben we ze ook gezegd: jullie zijn de professionals, wij volgen. Nou, dat hebben ze meer dan waar gemaakt! Bovendien is het een erg gezellige club en we zijn razend benieuwd hoe de reportage er uit komt te zien”.

Ook Gerrit Jan van der Grijn van Zandspruit Bush & Aero Estate was erg tevreden over de RTL crew: “Sanne, Arno, Bas en Daisy, dank jullie voor de professionele, en vooral ook zeer persoonlijke aanpak. De combinatie die jullie weten te maken tussen professionaliteit en plezier / het genieten van waar je bent is exact wat Zandspruit Estate ook inhoudt. Het was mij een waar genoegen om met jullie te mogen werken! Volgend jaar weer?”


Uw project op televisie?

TV producent Enjoy Life Media gaat in samenwerking met Second Home International & Homes for Leisure een nieuw tv programma realiseren met de focus op de aankoop en verhuur van tweede huizen in binnen en buitenland . In het programma reizen twee RTL-presentatoren gewapend met een koffer vol kopers- en kijkers-vragen door binnen- en buitenland. Ze proberen onderweg antwoorden te vinden op alles dat te maken kan hebben met het bezitten of kopen van een tweede huis. Daarvoor worden vastgoed projecten en investeringsobjecten in Nederland en de rest van de wereld bezocht, waarbij alle facetten in het traject ‘van dromen tot kopen’ aan bod komen. Het programma zal op 25 oktober voor het eerst te zien zijn op RTL4.

Waarom meedoen?

Groot bereik

Vergelijkbare programma's op RTL 4 halen gemiddelden van 200.000 tot 300.000 kijkers per aflevering. RTL 4 is de grootste zender voor het moderne gezin en marktleider in de doelgroep Boodschappers 20 - 49 jaar. Boodschappers zijn de gezinsleden die de beslissing nemen in, en verantwoordelijk zijn voor verschillende aankopen.

Toenemende verkoopkansen

Via het platform van Homes for Leisure kunnen kijkers die interesse hebben in uw project contact met u opnemen. Als de geïnteresseerde kijker dan de moeite neemt om zich via Homes for Leisure te registreren weet u zeker dan u een waardevolle lead ontvangt.

Professionele beelden

De opnames van uw project worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Zo wordt uw project prachtig beeld gebracht. Dit beeld kunt u zelf natuurlijk ook gebruiken in uw communicatie. En als één beeld al meer dan 1000 woorden zegt, wat zegt bewegend beeld dan wel niet?

Uw project aanmelden voor het programma? Of meer informatie aanvragen? Neem dan contact op met ons projectteam via info@homesforleisure of 088-0333071